Waar blijft die nieuwe goede CAO kraamzorg 2018?

April 2018

Hoort u nog wel eens wat over de cao? U weet wel dat contract dat eens per jaar en soms om de paar jaar wordt afgesloten namens u als werknemers en aan de andere kant de vereniging van werkgevers in de Kraamzorg. U weet wel, de arbeidsvoorwaarden over bijvoorbeeld 2018 waar u al sinds 1 januari op wacht.
Een contract tussen werkgevers en werknemers met de uitgelezen kans om te komen tot een rechtvaardige loonverdeling, om te zorgen dat reiskosten eerlijk en kostendekkend zijn, om te maken dat de balans tussen werk en privé in orde is, om te regelen dat u door duurzame inzetbaarheid gezond de eindstreep kunt halen. 


Aan de werkgevers kan het niet liggen dat dit contract er nog niet is, die hebben immers ook dit jaar weer een stevige verhoging van de tarieven kunnen inboeken. Aan de verhoudingen op de arbeidsmarkt ook niet, werkgevers zitten te springen om u als werknemer. U heeft er immers voor gezorgd dat u goed opgeleid, bekwaam en bevoegd bent. Kortom u heeft alles in het werk gesteld om van uw loopbaan in de Kraamzorg een succes te maken.

U heeft nog niks van die mooie nieuwe cao, waarvoor alle seinen op groen staan, gehoord? Ondanks uw kwaliteit, uw inzet en het gunstig gesternte waaronder je vandaag de dag in deze sector kunt ondernemen?

Toch maar eens aan uw werkgever vragen wanneer die prima cao er komt, want dat wachten wordt een kwelling,

Tantalus.