Algemene Leden Vergadering 10 januari 2018

 

Datum: 10 januari 2018    Tijd: 15.30-18.00

Plaats : Bussum

Wat gaan we doen?

 • Overzicht van activiteiten van de NBvK in 2017

 • Bespreken en vaststellen van de plannen en activiteiten van de NBvK 2018

 • Kiezen Bestuur

  De leden die afgelopen jaar hebben gekozen voor het betaalde lidmaatschap hebben, zoals besloten in de ledenvergadering in 2017, hebben stemrecht.
  De steunleden hebben toehoordersrecht en mogen uiteraard ook spreken. De steunleden die in loondienst werken hebben daarbij stemrecht voor de CAO. Dus ook deze leden worden gevraagd aanwezig te zijn. Ondanks het feit dat we afgelopen jaar niet aan het CAO overleg zijn toegelaten door de algemene vakbonden en de werkgevers, zullen we uiteraard wel onze eisen bij deze partijen neerleggen.

  Nieuwsjaardiner 2018: Ontmoet en Groet!

  Aansluitend op de ALV nodigen we onze betalende leden uit om deel te nemen aan een speciaal diner waarin je én met elkaar kan napraten, ervaringen kan delen en nader kennis kan maken met collega's uit het hele land. Uiteraard onder genot van een lekker drie gangen diner waar we tussen de gangen door interessante sprekers aan het woord laten die je op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen in de geboortezorg en je vak. Wie de sprekers zijn is nog een verrassing maar wel beloven je dat het zeker de moeite waard zal zijn.

  Ben je steunlid en wil je toch mee eten dan vragen we een bijdrage van 40 euro p.p.

Aanmelden kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je ontvangt het aanmeldformulier waarin je kunt aangeven of naar de ALV komt en of je ook naar het Nieuwjaarsdiner komt. 
Na  insturen van aanmeldformulier krijg je stukken voor de ALV gemaild samen met de informatie over locatie en routebeschrijving. Steunleden ontvangen eventueel een factuur voor het Nieuwsjaardiner 2018

page1image21592